Tuesday, 12 July 2011

about me...

hai my friends..thanks sbb follow fara,i appreciate it...n fara mnx maaf sgt sbb jarang buat post baru..hurm,fara harap korang x kesah ek..yela kata org BLOG kene tiap2 hari conteng..tp fara,bukanye hari2..=( apa apa pon,fara mnx maaf bnyk2..

btw,ttg fara...sejak kebelkngan ni fara selalu busy,assgmnt pon semakin bnyk..event pon fara x sempat pegi,mmg sedh sgt la..smpaikan fara x tahu nk buat apa..kata putus....fara kene siapkan assgmnt terlebih dahlu,bru lah boleh g event tu.^^
alhamdulillah bulan ni bnyk pulak tawaran fara dpt,tetapi itulah...x dpt pegi,kerana ada bnyk hal fara kene handle kan..mcm2 kene buat,kat lua mahupon kat dalam rumah=,=
hehe...wlaupon bgitu,fara rindu kwan2 fara..harap sgt kawan2 fara dpt memahami fara^^





see u soon<3

Friday, 8 July 2011

CONTINUE..

hai hai..hehe
utk smbungan cerita sebelum ni..akhirnya selamat sudah fitting bju,fara rasa SERONOK GEMBIRA n HAPPY SESANGAT,hahaa...nk cerita sebelum fttg tu,fara membebel x tentu pasal..yela,fara tggu setengah jam kot utk fttg tu..lecturer tu bukan main lame lg nk kelua pd bilik dy,time tu fara da HOT dah,membebel bebel gak nsb baik xde org dgr fara membebel,MAYBE^^...fara dah la ada kelas ,,=(
sedih je...nasib baik lecturer kelas fara x dtg,hahaaaa...MMG BEST PULAK time tu,perasaan fara kembali NORMAL=P
btw..akhirnya semua selesai=)

guys,sorry la fara conteng pendek2,maklumlah baru nak biase kan diri dalam blog ni,nanti kite jumpe lagi k^^,MAHU BERADU DAHULU...

to be continue..

Thursday, 7 July 2011

ENTAHLAaaa...^^

HAI...

sorry lame fara x conteng blog ni,hehe...so pada hari ini,fara rasa gatal tangan nak conteng ini blog^^
kengkawan sorry taw,..agak buzy kebelakangan ni,...btw,CERITA UNTUK HARI INI..haaa,sepatutnye today kene fitting bju culinary tp x pegi la pulak..biase lah perkataan paling simple(MALAS),hehe..apa boleh buat,dgn beratur ye panjang,,tp standart la kan kene beratur =p lumrah seorang PELAJAR^^                        so utk simple kan cerita fara,PADA ESOK HARI(hari last fitting)fara pegi laaa=p

to be continue.......^^,tq                 




                                                                                             

Saturday, 2 July 2011

(^_^)

hai kawan guys...thanks baca blog n view blog fara walaupon blog fara x seberapa..btw..malam sudah baru fara post..hehe,walaupon baru lagi gune blog ni hope korang always follow fara k..^^,tanpa anda blog ni x kan ceria=)...haaa..fara nk kongsi cerita cmne fara gune blog ni,btw..bukan main susah lagi fara nk cari posting ni...SEDIH YEEEE...hope dapat tunjuk ajar dari ANDA SEMUA k<3,setakat ini sahaja utk malam ni=p

Thursday, 30 June 2011

MYFIRST BLOG ^^,

hai guys..this is myfirst blog..kay today farrah baru belajar buat blog dari kawan-kawan dekat KLMU.so terima kasih kepada kawan2 yang sudi meminjamkan laptop dan broadband untuk farrah buat blog ni.